ДЕЙНОСТИ

Дейностите на „МИТРА-ПР“  в сферата на онлайн присъствие, маркетинг, дизайн и реклама обхващат:

Wеb маркетинг и софтуеър , Wеb дизайн;

Изработка и оптимизиране на сайтове и адаптирането им за мобилни приложения; изработка на флаш анимация и банери;3D моделиране, интерактивни игри; създаване на електронни магазини; платформи за обмен на електронни книги.

•Модериране и поддръжка в Интернет

Администриране и модериране (превод, редакция, актуализиране, и публикуване на съдържание) в 9 езикови версии – български, английски, немски, руски, френски, испански, арабски, японски и иврит на националния туристически сайт www.bulgariatravel.org, както и на профилите му в социалните мрежи Facebook, Twitter, MySpace и You Tube. Създаване на съдържание и администриране на Facebook страници и профили в др. социални медии за клиенти на агенцията. 

•Криейтив

Дизайн и предпечат на списания и книги, на рекламни и информационни материали - брошури, каталози, дипляни, флаери, листовки, плакати, билборди, мултимедийни продукти. Всички видове печатна реклама.

•Издателска дейност

Изготвяне и отпечатване на  периодични издания като вестници, списания, бюлетини, на албуми, книги и т.н., включително собствена медия в областта на туризма - www.infotourism.net